Menu
Julian Nagelsmann ønsker å lukke kapitelet på Neuer-feiden. Foto: AP Photo/Michael Sohn/NTB

Nagelsmann ønsker å avslutte Neuer-krangelen

Bayern München-manager Julian Nagelsmann uttalte i en pressekonferanse fredag at han ønsker å lukke kapittelet på Neuer-krangelen.

Av NTB | 10.02.2023 16:15:48

Sport: Fredag møtte Nagelsmann pressen før helgens møte mellom Bayern München og VFL Bochum.

I løpet av pressekonferansen ble Bayern-sjefen stilt spørsmål angående klubb-kapteinen Manuel Neuer. På spørsmålet skal tyskeren ha sagt at han har pratet med spilleren sin, og håper at saken kan bli glemt.

– Alt jeg diskuterer med spillere er privat. Jeg vet og forstår at dette er et veldig spennende tema, sa Nagelsmann før han ba journalistene la saken ligge.

Neuer er for tiden ute med skade etter han pådro seg et beinbrudd i en skiulykke. I løpet av januar valgte klubben å avskjedige keepertrener, og langtids venn av Neuer, Toni Tapalovic. Sparkingen av Tapalovic gikk hardt inn på keeperen og han skal ha uttalt seg i et intervju hvor han kritiserte klubben og styret.

Etter intervjuet har flere høytstående i Bayern gått hardt ut mot den meriterte keeperen. Klubbens sportsdirektør Hasan Salihamidzic kritiserte Neuer for å ha satt seg selv foran klubben.

Det omstridte intervjuet har fått flere til å stille spørsmål til om Neuer fortsatt vil være kaptein for klubben neste sesong. Nagelsmann understrekte at ingen ting er endret.

(©NTB)