Menu
Julian Nagelsmann er favoritt til å ta over etter Graham Potter i Chelsea. Foto: Matthias Schrader / AP Photo / NTB.

Nagelsmann favoritt til å ta over etter Potter i Chelsea

Den tidligere Bayern München-treneren Julian Nagelsmann er både bookmakerne og journalistenes favoritt til å bli Chelseas nye trener.

Av NTB | 03.04.2023 07:24:08

Sport: – Julian Nagelsmann er favoritt til å erstatte Graham Potter som ny Chelsea-trener, skrev overgangsguru Fabrizio Romano på Twitter, før han noen timer senere skrev at klubben allerede har kontaktet tyskeren.

Bookmakerne er enig med Romano og er samkjørte om at den tidligere Bayern München-sjefen vil ta over Chelsea. Skulle det imidlertid bli noen andre mener de at Brendan Rodgers, som også fikk sparken i sin jobb som Leicester-trener søndag, og Mauricio Pochettino er de heteste kandidatene.

Forrige uke ble det klart at Nagelsmann var ferdig i den Bayern München, til tross for at de hadde vunnet alle kampene sine i Champions League og lå på 2.-plass i Bundesliga.

Leipzig mottok nær 300 millioner kroner for å slippe Nagelsmann i 2021. Det er fortsatt verdensrekord i overgangssum for en fotballtrener.

Potter på sin side vant bare fire av 19 seriekamper med Chelsea, noe som kan sies å være en elendig uttelling etter å ha brukt klart mest penger i fotball-Europa på spillerkjøp de siste ni månedene. Med ti oppgjør igjen ligger Chelsea helt nede på 11.-plass.

(©NTB)

Flere nyheter: