Lisa Naalsund og Manchester United spilte uavgjort mot PSG. Foto: Annika Byrde / NTB

Naalsunds United slo tilbake i CL-kvalifiseringen

Manchester United kom under i den første CL-kvalifiseringskampen mot Paris Saint-Germain, men Melvine Malard sørget for større håp om avansement.

Av NTB | 10.10.2023 23:02:37

Sport: Malard satte fyr på Leigh Sports Village da hun headet inn 1-1 drøyt 20 minutter før slutt. Malard er på lån fra Lyon. Det var Manchester Uniteds første mål i Champions League-sammenheng.

PSGs Tabita Chawinga sendte PSG i føringen etter fint spill. Alene med keeper satte 27-åringen ballen kontrollert i mål.

Landslagsspiller Lisa Naalsund startet kampen for Manchester United. Hun ble tatt av banen etter 66 minutter.

United reiser til Paris for å spille returkamp 18. oktober. Vinneren av den kampen blir klar for gruppespillet i mesterligaen. Før det venter en hjemmekamp mot Leicester for Naalsund og co.