Nora Mørk var involvert i flere baklengsmål da Esbjerg tapte for Metz søndag. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Mørk og Esbjerg straffet hardt i mesterligatap

Den norske håndballstjernen Nora Mørk og Esbjerg hadde en dårlig dag på jobben da de røk 24-26 for franske Metz på bortebane i mesterligaen søndag.

Av NTB | 08.01.2023 18:05:15

Sport: Tapet kan vise seg å bli utslagsgivende i kampen om en topp to-plass i gruppen og direkte avansement til kvartfinalen. De fire neste i puljen må spille playoff om avansement.

Mørk bidro med to mål for det danske laget, men hun var også involvert med feil som ledet direkte til Metz-mål. Ti minutter før slutt kastet den norske stjernespilleren vekk ballen tre ganger på kort tid. Det utnyttet Metz og vendte kampen til ledelse.

Etterpå ble hun byttet ut, og med ti minutter igjen fortsatte Metz å straffe Esbjerg og skaffet seg en ledelse de ikke ga fra seg.

I tillegg til det brant Esbjerg sju straffekast. Camille Depiuset hadde en god kamp i Metz-buret. Henny Reistad scoret sju mål for Esbjerg, men det var ikke nok.

Marit Røsberg Jacobsen, Kristine Breistøl og Vilde Mortensen Ingstad scoret alle to mål hver for danskene.