Lewis Morgan gjorde hattrick da New York Red Bulls slo Inter Miami 4-0. Her er han i duell med Inter-forsvarer Sergej Kryvtsov. Foto: Eduardo Munoz Alvarez, AP / NTB

Morgan herjet med Messi-løse Inter Miami

Lewis Morgan gjorde hattrick mot gamleklubben da New York Red Bulls knuste Inter Miami 4-0 i MLS lørdag.

Av NTB | 23.03.2024 21:53:45

Sport: Lionel Messi måtte stå over sin tredje strake kamp for Inter Miami på grunn av hamstringtrøbbel, og uten ham måtte laget tåle et tungt tap.

Norske Dennis Gjengaar spilte fra start for NYRB på høyrekanten, der han hadde Jordi Alba som motspiller. Hortensgutten ble byttet ut på stillingen 3-0 rett før Morgan fullførte sitt hattrick.

Selv om Messi manglet, hadde gjestene også spillere som Sergio Busquets og Luis Suárez i laget.

Morgan, som spilte for Miami-klubben i to sesonger, scoret ledermålet i det 3. minutt. Han økte ledelsen i det 51. og det 70. minutt. Han er nå oppe i fem mål på sine fem siste kamper.

Wikelman José Carmona scoret også for hjemmelaget, mens Dante Vanzeir noterte assist på alle fire mål.

Inter Miami innledet sesongen bra, men har tapt to av de tre kampene uten Messi og har fått selskap i toppen av tabellen i ligaens østlige halvdel.