Anders Mol og Christian Sørum er klar for kvartfinale i Mexico. Foto: Lise Åserud / NTB

Mol og Sørum vant gruppefinalen i Mexico

Sandvolleyballduoen Anders Mol og Christian Sørum slo italienske Daniele Lupo og Enrico Rossi i den siste puljekampen i verdenstourturneringen i Mexico.

Av NTB | 24.03.2023 20:04:01

Sport: Det norske laget var klar for kvartfinalen foran siste runde, men måtte vinne den siste kampen for å få det som på papiret er enklest motstand i neste runde. Det greide de etter å ha havnet under med 0-1 i sett.

Italienerne skaffet seg en liten fordel med 15-13-ledelse i det første settet, men den norske stjerneduoen kjempet seg tilbake. Likevel endte det med italiensk settseier med 25-23.

I det andre settet hadde Mol og Sørum bedre kontroll og vant til slutt 21-17. Dermed måtte et tredje og avgjørende sett til for å kåre en vinner. Der gikk det norske laget seirende ut med 15-11-triumf.

Mol og Sørum er regjerende olympiske mestere og har vunnet en rekke turneringer på verdenstouren. Den hittil siste seieren kom i Doha i starten av februar.