Menu
Sandvolleyballspillerne Anders Mol og Christian Sørum åpnet med seier i Wien. Foto: Jan Langhaug / NTB

Mol og Sørum åpnet med klar seier i Wien

Sandvolleyballduoen Anders Mol og Christian Sørum innledet den siste turneringen før OL med seier mot spanske Pablo Herrera og Adrián Gavira.

Av NTB | 11.07.2024 10:13:31

Sport: I første puljekamp tok Mol og Sørum kommandoen umiddelbart med en 21-11-seier i åpningssettet. Heller ikke i det andre settet evnet spanjolene å bite ordentlig fra seg, og den norske duoen vant 21-16.

Qatarske Cherif Younousse og Ahmed Tijan er motstandere i neste gruppekamp.

Mol og Sørum er tittelforsvarere i OL og har sommerlekene i Paris som sitt store mål i år. Der kan de bli tidenes første sandvolleyballpar på herresiden som forsvarer et OL-gull.

I Frankrike er de ikke like store favoritter som sist. Den unge svenske duoen Jonatan Hellvig og David Åhman har tatt sporten med storm de siste årene og er verdensenere.

Mol var tidligere i år gjennom en operasjon i foten, og i starten av juni var duoen i aksjon for første gang på tre måneder. Da ble nordmennene nummer fire i en turnering i Ostrava, før det ble seier i bronsekampen i Gstaad sist helg.

– Det går bedre og bedre, men det er ennå litt sårt. Jeg har kommet ganske langt i rehabiliteringen, sa Mol til NTB i slutten av juni.

Wien-turneringen er den siste før Paris-lekene.

(©NTB)

Flere nyheter: