Menu
Mathias Berntsen vant i 1. kvalifiseringsrunde i Mexico sammen med Hendrik Mol, men i 2. kvalifiseringsrunde røk de ut. Foto: Lise Åserud / NTB

Mol og Berntsen tapte i Mexico

Sandvolleyballduoen Hendrik Mol og Mathias Berntsen tapte den avgjørende kampen i kvalifiseringen i Mexico mot Noslen Diaz og Jorge Luis Alayo fra Cuba.

Av NTB | 18.04.2024 05:53:59

Sport: Diaz og Alayo slo Mol/Berntsen 2-1 (15-21, 21-12, 15-10) i den andre og siste kvalifiseringsrunden natt til torsdag norsk tid.

Før denne kampen slo Mol og Berntsen østerrikske Moritz Pristauz og Robin Seidl 2-1 (20-22, 21-18, 15-10) i et jevnt oppgjør i den første kvalifiseringsrunden.

Hadde Mol/Berntsen vunnet mot cubanerne, ville nordmennene ha gått videre til hovedturneringen i Tepic. Slik gikk det altså ikke.

Norges stjerneduo Anders Mol og Christian Sørum mister både denne og flere andre turneringer etter at Mol brakk beinet under trening i slutten av mars. Han har vært gjennom en operasjon og har fått satt inn en skinne i leggen.

Mol og Sørum er regjerende OL-mestere og har Paris-lekene som årets hovedmål.

Gruppespillet i Tepic innledes torsdag. Det er den andre av ni i verdenstourens elite-16-turneringer i år. Mol og Sørum ble nummer tre i den første i Qatar for en drøy måned siden.

(©NTB)