Mohamed Elyounoussi scoret et viktig mål for FC København mot Nordsjælland. Foto: Ritzau Scanpix via AP / NTB

Moi scoret i dansk toppkamp

Mohamed Elyounoussi sendte FC København i ledelsen mot Nordsjælland, men gjestene måtte nøye seg med 2-2 i lørdagens storoppgjør i dansk superliga.

Av NTB | 16.09.2023 19:02:37

Sport: Nordmannen var frampå for serieleder FCK etter 53 minutter og gjorde 2-1 på pasning fra Elias Achouri.

Åtte minutter senere utlignet Martin Frese for Nordsjælland, og det ble kampens siste mål. Orri Oskarsson (FCK) og Jeppe Tverskov (Nordsjælland) hadde scoret før pause.

Andreas Schjelderup spilte 70 minutter for Nordsjælland, mens det ble 74 minutters spill for Moi.

FCK topper superligaen med 19 poeng fra de første åtte kampene. Nordsjælland følger to poeng bak på 2.-plassen.