Menu
Mohamed Elyounoussi (t.v.) var ikke overbevist etter sin første kamp fra start for FCK. Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix via AP/ NTB.

«Moi» etterlyser presisjon fra sine nye lagkompiser i FCK: – En dag der ballen ikke ville inn

Landslagsspiller Mohamed Elyounoussi startet tirsdag sin første kamp for FC København, men ble ikke helt overbevist da de spilte 0-0 hjemme mot Sparta Praha.

Av NTB | 09.08.2023 09:04:37

Sport: «Moi» mener likevel at FCK kan ta seg videre i mesterligakvalifiseringen dersom de finstiller siktet før returkampen i Tsjekkia tirsdag i neste uke.

– Det var en dag der ballen ikke ville inn. Det er en litt blandet følelse siden vi ikke vant, men spilte god fotball. Helt til vi skulle avslutte, spilte vi bra, men vi var ikke effektive nok, sa Elyounoussi og fortsatte:

– Vi kunne også se at spillerne deres var fornøyd med 0-0, og det gjør deg bare enda mer skuffet. Vi burde vunnet kampen 2-0 eller 3-0. Det er ikke annet å gjøre enn å angripe den andre kampen på samme måte, for da vinner vi.

Champions League-kvalikkampen var nordmannens første fra start for FCK siden overgangen fra Southampton tidligere i sommer.

Elyounoussi debuterte imidlertid for hovedstadsklubben da han kom inn etter pause i 4-0-seieren over Randers i den danske superligaen lørdag.

(©NTB)