Menu
Luka Modric er klar på at han må fortjene en ny kontrakt for at han skal forlenge med Real Madrid. Foto: Manu Fernandez / AP Photo / NTB.

Modric om fremtiden i Real Madrid: – Jeg må fortjene det

Den kroatiske midtbanelegenden Luka Modric (37) er på utgående kontrakt i Real Madrid, men er klar på at han ikke ønsker noen «sympatiforlengelse».

Av NTB | 20.02.2023 22:05:37

Sport: – Jeg vil gjerne forsette her, men jeg må fortjene det, sa Modric ifølge Sky Sports.

Kroaten er inne i sin tiende sesong med hovedstadsklubben og har vunnet det som er å vinne. Likevel er han klar på at han må gjøre seg fortjent til en ny kontrakt.

– Ingen har gitt meg noe gratis i karrieren min, og jeg vil ikke at det skal skje nå heller. Hvis klubben mener jeg fortjener en kontrakt, vil jeg gjerne bli, men ikke bare på grunn av merittene mine. Jeg vil ikke ha noen «sympatiforlengelse», sa Modric.

37-åringen gjorde overgang fra Tottenham sommeren 2012 og har siden notert seg med 37 mål og 74 assist på 467 kamper for klubben.

Og til tross for sin alder, holder kroaten seg godt. Modric har spilt i 21 av 22 kamper i La Liga denne sesongen, og bekymrer seg ikke nevneverdig for fremtiden.

– Vi har ikke disse samtalene midt i sesongen. Jeg er veldig avslappet, sa Modric og fortsatte:

– Dette er klubben i mitt liv, og uansett hva som skjer fra nå og til slutten av sesongen, kan ingen ta det bort eller bryte den følelsen og ødelegge forholdet.

(©NTB)

Flere nyheter: