Nashville Predators venstreving Filip Forsberg styrer pucken forbi Minnesota Wilds høyreving Mats Zuccarello i andre periode av NHL-oppgjøret torsdag i Nashville. Foto: George Walker IV / AP / NTB

Minnesota Wild har snudd trenden – vant 6-1 over Nashville Predators

Minnesota Wild tok sin andre strake seier med ny trener da Nashville Predators ble slått 6-1 torsdag. Mats Zuccarello bidro med en målgivende pasning.

Av NTB | 01.12.2023 06:39:48

Sport: Etter en særdeles dårlig periode fikk Dean Evason og assistenten Bob Woods mandag sparken. Da hadde Minnesota tapt sju kamper på rad.

Inn kom John Hynes, som ledet laget til 3-1-seier over St. Louis Blues tirsdag.

Torsdag fulgte den nye treneren og laget opp med en overbevisende 6-1-seier borte mot Nashville Predators, som dermed endte seiersrekken på seks kamper.

Kampen ble preget av at Connor Dewar gjorde sitt første hat trick i karrieren med scoringer i hver periode.

Dewar, som kom inn i kampen etter sist å ha scoret 19. oktober, satte inn en løs puck etter 6.08 av den første perioden. Han ga Minnesota 5-0-ledelse etter 11.12 av den andre perioden og fullbyrdet hat tricket med Minnesotas sjette mål etter 9.47 av tredje periode.

Jake Middleton og Kirill Kaprizov sto for mål nummer to og tre med 31 sekunders mellomrom i første periode. Zuccarello fikk assist på Kaprizovs 3-0-scoring. Nordmannen har 23 målpoeng (fem scoringer og 18 assist)

Zuccarello fikk i alt 16 minutter og 34 sekunder på isen i torsdagens kamp.