Menu
Seks unge gutter skal ha ranet en gutt på et østgående tog fra Oslo mot Ski, guttene skal ha gått av toget på Greverud stasjon. Politiet søker etter de antatte gjerningspersonene lørdag kveld. Foto: Geir Olsen / NTB

Mindreårig gutt siktet etter et knivran av 14-åring

En 14 år gammel gutt ble lørdag kveld ranet på et tog på vei mot Ski fra Oslo. Politiet har avhørt og siktet en mindreårig gutt, de mistenker flere personer.

Av NTB | 22.06.2024 23:53:02

Kriminalitet og rettsvesen: Politiet opplyser til NTB at det skal stå fysisk bra til med det unge ransofferet.

– Gjerningspersonene er beskrevet som seks unge gutter. Disse guttene skal ha gått av toget på Greverud stasjon, opplyser Øst politidistrikt.

Operasjonsleder Lisbeth Mjøsund sier at de har avhørt en mindreårig gutt med foreldrene til stede. Gutten, som angivelig var en av de seks som var med i ranet, ble lørdag kveld siktet.

– Vi jobber videre med å kartlegge saken, vi har ikke vært i kontakt med noen av de andre mistenkte enda, sier Mjøsund til NTB.

Stasjonen i Nordre Follo ligger på Østfoldbanen mellom Oslo og Ski. Det 14 år gamle ransofferet ble truet med kniv og fraranet en personlig eiendel.

Søndag formiddag opplyser politiadvokat Espen Jamissen til NTB at saken etterforskes videre, og at politiet vil gjennomgå videomateriale og gjennomføre avhør av fornærmede.

Flere nyheter: