Menu
Mick Jagger og Keith Richards er i full gang med å turnere i USA, men ser på muligheter for å spille i Europa til neste år. Foto: Matthew Hinton / AP / NTB

Mick Jagger lover ny plate «snart» – og muligheter for Europa-turné

Hvordan føles det for Mick Jagger å være tilbake på scenen med Rolling Stones og kjøre arenakonserter i en alder av 80 år?

Av NTB | 04.06.2024 13:33:04

Kultur og underholdning: – Som å være på scenen som 78-åring, sier Jagger til Reuters, dagen etter å ha spilt for en fullpakket arena utenfor Boston. Han sier det tok noen konserter før de fant formen, men nå er de i gang.

– Jeg har det bra.

Mick Jagger vil fylle 81 år i juli, uken etter at «Hackney Diamonds»-turneen i Nord-Amerika er over. Da vil Rolling Stones se på mulighetene til å spille i andre land til neste år.

– Vi vurderer tilbudene om hvor vi skal reise, og hvor det vil være moro. Det kan være Europa, det kan være Sør-Amerika, det kan være overalt, sier Jagger i intervjuet.

Rolling Stones spilte inn mange låter som ikke kom med på «Hackney Diamonds», noe som kan føre til enda en plate, sier Jagger:

– Vi har mye mer, så jeg tror vi kommer til å lage et nytt album ganske snart.

Mick Jagger kjører på med to timer lange konserter sammen med Keith Richards på 80 år og Ronnie Wood på 77 år. Fansen melder om en kraftfull opptreden, der Jagger fremdeles gir alt. Og snarere heller blir mer energisk utover kvelden.

– Helt sant, det er svaret. Jeg bare elsker å gjøre det. Du kan se at publikum har det flott, og du har det flott, og det gir deg mer energi.

Mick Jagger hadde en far som var gymlærer, og sønnen har iblant gitt uttrykk for at han tror på genetikken når det kommer til sin egen, gode helse. Men samtidig har han to danseøvinger hver uke i tillegg til å ta noen runder i treningsstudio.

Turneen er oppkalt etter det kritikerroste albumet som rockeveteranene slapp i oktober i fjor, og som var det første nye materialet fra Stones på 18 år.

– Jeg bare liker det, sier han på spørsmål om hvor han tar energien fra.

(©NTB)

Flere nyheter: