Golden State Warriors-guard Stephen Curry i aksjon natt til torsdag. Foto: Godofredo A. Vásquez / AP / NTB.

Mesterlaget Golden State Warriors klorer seg fast i NBA-sluttspillet

Stephen Curry & co. henger fortsatt med i NBA-sluttspillet i basketball etter 121-106 mot Los Angeles Lakers.

Av NTB | 11.05.2023 07:34:10

Sport: Seieren gjør at de reduserte til 2-3 sammenlagt i best av sju-serien i kvartfinalen i Western Conference. De tvang fram minst en sjette kamp.

Vinner de den neste kampen natt til lørdag blir det et sjuende og avgjørende oppgjør før det blir avgjort hvem som avanserer til det neste steget i sluttspillet.

I vinn eller forsvinn-kampen natt til torsdag festet Golden State Warriors et tidlig grep om kampen og ledet stort sett gjennom samfulle fire perioder. På det meste var ledelsen oppe i 18 poeng.

Stjernespilleren Stephen Curry ble kampen beste poengplukker med 27 poeng, tett fulgt av 25 poeng av LA Lakers’ LeBron James.

Siden 2014-/2015-sesongen har Golden State Warriors misset sluttspillet to ganger, de resterende seks har de tatt seg helt fram til finalen. De har vunnet fire av de seks finalene, senest forrige sesong.

LA Lakers tok NBA-pokalen sist gang i 2020.