Menu
Neymar måtte ut på båre i oppgjøret mot Lille Foto: Christophe Ena / AP Photo / NTB

Messis frisparkperle sikret seieren på overtid for PSG – Neymar ut på båre

Lionel Messi sørget for 4-3-seier over Lille da han scoret på frispark i det 95. minutt i den franske toppdivisjonen søndag.

Av NTB | 19.02.2023 16:25:50

Sport: Dermed er PSGs rekke på tre strake tap brutt. Resultatet gir dem en luke på åtte poeng ned til andreplasserte Marseille.

Likevel kom ikke seieren uten et skår i gleden. Neymar måtte hjelpes ut av banen på båre tidlig i 2. omgang. Brasilianeren syntes å ha smerter i ankelen og skal ha vært i tårer da han ble båret ut.

– «Ney» har skadd ankelen. Vi får se hvor alvorlig det er. Jeg håper han kommer raskt tilbake, for han er en viktig spiller for oss, sa PSG-trener Christophe Galtier etter kampen.

Klubben bekreftet senere at testene ikke hadde vist noen brudd.

– Neymar gjennomgikk en MR-skanning i dag etter å ha fått en forstuet ankel mot Lille, heter det i uttalelsen fra klubben.

– Bildene viste at det ikke var noe brudd. En ny vurdering av skaden vil bli utført i løpet av de neste 48 timene.

Det var PSGs tre superstjerner som sørget for målene i kampen.

Kylian Mbappé og Neymar sendte hovedstadslaget opp i en 2-0-ledelse før 20 minutters spill.

Med tre mål på rad snudde gjestene kampen, men med ett mål til fra Mbappé, tre minutter før slutt, og et frisparkmål fra Messi fem minutter på overtid, tok hjemmelaget alle tre poengene i oppgjøret.

8. mars møter PSG Bayern München i returoppgjøret i Champions League. Der er det franske laget nødt til å revansjere 1-0-tapet i motsatt oppgjør for å avansere i turneringen.

(©NTB)

Flere nyheter: