Menu
Lionel Messis overgang til Inter Miami gir klubben flere ting å glede seg over. Foto: Wilfredo Lee, File / AP / NTB

Messi-signatur ga økte billettpriser og millioner av følgere

En billett til Lionel Messis trolige debutkamp for Inter Miami har økt med 1500 prosent i pris over natten. Klubben har også fått en svært stor følgeskare.

Av NTB | 08.06.2023 08:29:00

Kultur og underholdning: MLS-klubben hadde rundt én million følgere på sin Instagram-konto før Messi onsdag ettermiddag annonserte at han kommer til å skrive under for laget fra Florida. Torsdag morgen har antallet følgere steget til 4,4 millioner, men det er ikke bare i sosiale medier klubben kjenner på å ha signert en av tidenes beste fotballspillere.

Ifølge svenske Aftonbladet har prisen på en billett til det som trolig blir Messis debutkamp 21. juli, steget med 1500 prosent til rundt 5000 kroner.

– Vi så en umiddelbar effekt så fort nyheten om signeringen begynte å komme. Med tanke på Messis status kommer det til å være rekordstore summer hver gang Inter Miami spiller, sier Kyle Zorn, som er sjef i billettselskapet TickPick.

Det hevdes også at David Beckham, som eier Inter Miami, har tjent svært mye på signeringen av Messi. Den tidligere Manchester United- og Real Madrid-stjernen kjøpte klubben for 25 millioner dollar for fem år siden.

Før Messi ble klar var klubben verdt 600 millioner dollar, mens den torsdag skal ha steget så mye som til én milliard dollar. Det er tilsvarende ti milliarder norske kroner.

(©NTB)

Flere nyheter: