Lionel Messi scoret kampens første mål mot Nice. Foto: Aurelien Morissard / AP Photo / NTB.

Messi og Ramos avgjorde mot Nice – lettet presset på Galtier

Lionel Messi og Sergio Ramos sikret 2-0-seier for PSG borte mot Nice lørdag kveld. Dermed letter også presset ørlite på trener Christophe Galtier.

Av NTB | 09.04.2023 09:34:05

Sport: Hovedstadslaget topper nå Ligue 1-tabellen med seks poeng ned til Lens på 2.-plass. Marseille følger tre poeng bak der igjen.

Messi sendte PSG i ledelsen på et innlegg fra Nuno Mendes etter 26 minutter, før Ramos doblet ledelsen med en heading 14 minutter før kampslutt.

– Det var definitivt ikke vår beste prestasjon denne sesongen, men spillerne kjempet for hverandre og det er åpenbart tre viktige poeng, sa Galtier til Canal Plus.

PSGs stjernegalleri kom fra to strake tap mot Rennes (0-2) og Lyon (0-1). Dermed sto den Qatar-eide klubben med åtte tap på 18 kamper i 2023 og presset økte på Galtier, som ifølge flere medier kunne ryke allerede før sesongen var over.

– Det var en vanskelig kamp. Vi visste at vi hadde mye press på skuldrene våre både på grunn av våre dårlige prestasjoner og på grunn av at Lens vant sin kamp, sa Galtier.

Galtier ble buet av deler av hjemmefansen i Nice, klubben han forlot i fjor for å slutte seg til PSG. Publikum ble imidlertid stilnet da Messi satte inn 1-0-målet.

Neste helg tar PSG imot Lens i Paris. Et nytt hjemmetap vil tette luken til tre poeng og presset på Galtier vil umiddelbart øke igjen.