Menu
Kylian Mbappé sliter med å tilpasse seg spill med maske. Foto: Hassan Ammar / AP / NTB

Mbappé om å spille med maske: – Det er forferdelig!

Kylian Mbappé trives ikke med å måtte spille med maske i EM. Franskmannen har ennå til gode å finne en passende variant.

Av NTB | 30.06.2024 21:53:19

Sport: – Det er forferdelig å spille med en maske. Jeg bytter den ut konstant fordi noe plager meg og ikke fungerer ordentlig, sier en frustrert Mbappé til blant andre nyhetsbyrået DPA.

Den franske superstjernen har slitt med å venne seg til sin nye hverdag etter å ha pådratt seg et nesebrudd i Frankrikes åpningskamp i EM mot Østerrike. Nesestyveren gjør at Mbappé må spille med maske.

– Sikten din er dårlig, du svetter under den. Den første dagen følte jeg det som om jeg spilte med 3D-briller og at det ikke var jeg som spilte. Jeg hater det, det er skikkelig irriterende. Jeg har byttet den fem ganger, forteller 25-åringen.

Mandag klokken 18.00 spiller Frankrike sin første kamp i utslagsrundene i EM, med nabolandet Belgia på motsatt side av banen.

Så langt i EM er Mbappé eneste franske spiller med mål i mesterskapet. Det kom på straffespark i tredje kamp mot Polen. Seiersmålet til Frankrike i kampen mot Østerrike var et selvmål etter innlegg fra nettopp Mbappé.

(©NTB)