Menu
Kylian Mbappé kan komme til å spille tirsdag. Foto: Thibault Camus / AP / NTB

Mbappé kan likevel gjøre skadecomeback mot Bayern: – Tilbakemeldingene er positive

Den franske fotballstjernen Kylian Mbappé kan komme til å gjøre et overraskende skadecomeback i mesterligamøtet med Bayern München tirsdag.

Av NTB | 13.02.2023 19:45:43

Sport: Det bekreftet PSG-trener Christophe Galtier mandag kveld.

Mbappé pådro seg en skade i ligakampen mot Montpellier 1. februar. Siden har han ikke vært på banen. Så sent som lørdag sa Galtier at spissen ikke ville være aktuell for spill mot Bayern.

Mandag hadde pipen fått en annen lyd. Mbappé har vært i trening de siste to dagene og er med i PSGs tropp til tirsdagens storkamp.

– Han trente alene i går, men etter alle samtalene vi hadde med våre prestasjonsanalytikere og de medisinsk ansatte, bestemte vi oss for at han kunne trene med laget i dag, siden han følte seg OK, sa trener Galtier.

Han understreket samtidig at det ikke er noen garantier for at 24-årige Mbappé, som scoret sju mål på seks kamper i gruppespillet, i det hele tatt vil kunne være på benken tirsdag.

– Han trente bra og tilbakemeldingene er positive, men det er ikke sikkert at han kommer med på laget. Vi skal se på ting i morgen tidlig, insisterte Galtier.

Bayern-trener Julian Nagelsmann har tidligere antydet at han tror PSG har spilt et spill med nyhetene rundt skaden til Mbappé.

– Jeg forbereder meg til kampen som om han skal spille, sa Nagelsmann i forrige uke.

Qatari-eide PSG skal forsøke å vinne Champions League for første gang. Klubben har blitt slått ut i åttedelsfinalen i fire av de siste seks sesongene. Forrige sesong ble det tap for Real Madrid.

(©NTB)