Menu
Bob Bradley har fått en vanskelig start på comebacket i Stabæk. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Marerittrekken fortsetter for Stabæk: – Skuffende

Bob Bradley har fått alt annet enn en enkel start på comebacket som Stabæk-trener. Lørdag kveld ble det bare 1-1 borte mot tabelljumbo Aalesund i Eliteserien.

Av NTB | 23.09.2023 20:12:25

Sport: Dermed står amerikaneren med ett tap og én uavgjort siden han tok over som Stabæk-trener. Stabæk fortsetter også nest nederst på eliteserietabellen, med fire poeng opp til trygg plass.

– Det er skuffende. Jeg synes vi spillemessig er et mye bedre lag, så handler det om å være bedre foran mål og ikke slippe til så mye, sa Fredrik Haugen til TV 2 etter kampslutt.

– Vi skulle gjerne hatt tre poeng her, for det føles som 1-1 ikke er nok, fortsatte han.

Det var Aalesund som kom best ut fra startblokkene da Erlend Segberg banket vertene i ledelsen etter 16 minutter. Scoringen kom etter at Isak Pettersson måtte gi retur på et skudd fra Martin Ramsland, som Markus Karlsbakk plukket opp og sendte videre til målscorer Segberg.

– Den satt, men jeg føler at vi starter litt tregt. Vi jobber oss opp, og så er vi bra i de siste 30 minuttene, konkluderte målscoreren overfor TV 2 i pausen.

Etter hvilen fortsatte Stabæk å presse på, og etter om lag et kvarter var Haugen bare et par centimeter unna å fullføre snuoperasjonen da han skjøt et frispark i stolpen. Dessverre for de tilreisende bortesupporterne ble også det nærmeste de kom et vinnermål.

– Det er tungt. Vi burde ha vunnet denne. Det er nesten, igjen. Det er ekstra tungt, for vi hadde trengt denne. Det føles som et tap, sa Ramsland til rettighetshaveren.

– Vi har samlet oss på trening og er en samlet gjeng inn ei perioden. Jeg synes vi jobber bra, så det er bare å stå på. Så lenge det er håp, så kommer vi til å gjøre det vi kan for å klare det, fortsatte han.

Vertene fikk imidlertid ikke med seg ledelsen inn til pause da Kaloyan Kostadinov fyrte av en kanonkule i krysset fra innenfor 16-meteren, rett før dommeren skulle blåse av omgangen.

Aalesund fortsetter også helt i bunn av tabellen, fem poeng bak Stabæk, som har to kamper mindre spilt.

(©NTB)

Flere nyheter: