Bob Bradley har fått en vanskelig start på comebacket i Stabæk. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

Marerittrekken fortsetter for Stabæk – 13 kamper uten seier etter 1-1 mot tabelljumboen

Bob Bradley har fått alt annet enn en enkel start på comebacket som Stabæk-trener. Lørdag kveld ble det bare 1-1 borte mot tabelljumbo Aalesund i Eliteserien.

Av NTB | 23.09.2023 19:52:33

Sport: Dermed står amerikaneren med ett tap og én uavgjort siden han tok over som Stabæk-trener. Stabæk fortsetter også nest nederst på eliteserietabellen, med fire poeng opp til trygg plass.

Det var Aalesund som kom best ut fra startblokkene da Erlend Segberg banket vertene i ledelsen etter 16 minutter. Scoringen kom etter at Isak Pettersson måtte gi retur på et skudd fra Martin Ramsland, som Markus Karlsbakk plukket opp og sendte videre til målscorer Segberg.

Vertene fikk imidlertid ikke med seg ledelsen inn til pause da Kaloyan Kostadinov fyrte av en kanonkule i krysset fra innenfor 16-meteren, rett før dommeren skulle blåse av omgangen.

– Den satt, men jeg føler at vi starter litt tregt. Vi jobber oss opp, og så er vi bra i de siste 30 minuttene, konkluderte målscoreren overfor TV 2 i pausen.

Etter hvilen fortsatte Stabæk å presse på, og etter om lag et kvarter var Fredrik Haugen bare et par centimeter unna å fullføre snuoperasjonen da han skjøt et frispark i stolpen. Dessverre for de tilreisende bortesupporterne ble også det nærmeste de kom et vinnermål.

Aalesund fortsetter også helt i bunn av tabellen, fem poeng bak Stabæk, som har to kamper mindre spilt.