Menu
Et stort kvantum syltet chili er blitt tatt på gaten i Bremerhaven. Bildet viser chili i naturlig tilstand. Arkivfoto: Lise Åserud / NTB

Mann tatt med mistenkelige mengder chili i Tyskland

En 23 år gammel mann er blitt anholdt av politiet i Bremerhaven med en trillebår full av syltet chili han ikke kunne forklare opphavet til.

Av NTB | 24.04.2024 17:04:36

Kriminalitet og rettsvesen: Tysk politi oppdaget mannen natt til onsdag i det han bakset med en trillebår full av store bokser med chili, hele 84 kilo av delikatessen.

Mannen kunne ikke gi noen troverdig forklaring på hvordan han hadde kommet i besittelse av den noe uvanlige trillebårlasten, ei heller hvor kan skulle frakte den. Politiet mistenker mannen for å ha stjålet den pikante grønnsaken.

Politiet gransker saken, men har så langt ikke klart å finne ut hvor mannen kunne få hånd om et så stort kvantum, sier en polititalskvinne til nyhetsbyrået DPA.

På toppen av det hele fant også politiet en gymbag, parfyme og noe elektronikk sammen med dunkene med syltet chili. Heller ikke dette har 23-åringen forklart seg troverdig om.

(©NTB)

Flere nyheter: