Menu
– En kvinne er påført alvorlige skader, trolig med en skarp gjenstand, sier politiets innsatsleder Svend Bjelland. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Mann siktet for drapsforsøk i Oslo – fremstilles for fengsling onsdag

En mann er siktet for drapsforsøk etter at en kvinne ble utsatt for vold på Ullern i Oslo tirsdag. Mannen fremstilles for varetektsfengsling onsdag.

Av NTB | 25.07.2023 16:02:58

Kriminalitet og rettsvesen: – Fornærmede er alvorlig skadd. Hun er brakt til sykehus, sier krimleder Stian Holm i Oslo politidistrikt til NTB.

Av hensyn til etterforskningen, som er i en tidlig fase, vil han ikke si noe om eventuelle beslag.

NRK melder at kvinnen og mannen var naboer. Politiet opplyser at det ikke er klart om de hadde kjennskap til hverandre utover det.

Politiet opplyser til NTB tirsdag ettermiddag at den siktede mannen skal bli avhørt i løpet av dagen og fremstilt for varetektsfengsling onsdag. Mannen har fått oppnevnt Anette Barlinn som forsvarer.

Ifølge innsatsleder Svend Bjelland fikk politiet melding om voldshendelsen klokken 6.45 tirsdag. Hendelsen skjedde i et leilighetsbygg på Ullern i Oslo.

– Vi fikk melding om en alvorlig hendelse. En kvinne er påført alvorlige skader, trolig med en skarp gjenstand, sier Bjelland.

Både den skadde og den pågrepne er i 20-årene, skriver NRK.

Flere nyheter: