Menu
En mann i 20-årene er siktet for drapsforsøk etter at to gutter på 17 år ble knivstukket ved Oslo S onsdag kveld. Foto: Fredrik Varfjell / NTB

Mann i 20-årene siktet for drapsforsøk etter knivstikking ved Oslo S

En mann i 20-årene er siktet for drapsforsøk og grov kroppsskade etter at to gutter ble påført stikkskader ved Oslo S onsdag kveld.

Av NTB | 23.11.2023 07:29:46

Kriminalitet og rettsvesen: – Vedkommende ble pågrepet på en adresse i Oslo, opplyser kriminalleder Eivind Håndstad til TV 2.

Håndstad forteller at de har hatt en innledende dialog med mannen, og at det vil bli avhør i løpet av dagen. Det er ikke kjent hvordan mannen forholder seg til siktelsen.

Krimleder Mona Nordby sier til NTB at det er gjort beslag i saken, men vil av hensyn til etterforskningen ikke gå inn på hva slags beslag som er gjort.

– Det vil bli vurdert om mannen skal framstilles for fengsling i løpet av dagen, sier hun.

I en pressemelding torsdag formiddag ber politiet om tips, inkludert bilder og videomateriale, knyttet til saken. Den siktede mannen har foreløpig ikke tatt stilling til spørsmålet om straffskyld.

NTB har vært i kontakt med mannens forsvarer Bendik Falch-Koslung. Han har kun hatt en innledende samtale med sin klient og ønsker ikke å kommentere saken.

Det var klokken 18.02 onsdag at politiet fikk melding om knivstikkingen. To 17 år gamle gutter var påført stikkskader, og den ene av guttene var alvorlig skadd.

Politiet antar at en konflikt mellom partene kan ha utløst voldshendelsen, men de vet ikke konkret hva det dreier seg om. Åstedet for voldshendelsen var ikke inne på Oslo S, men i en parkeringskjeller ved stasjonen.

– De to guttene har tatt seg opp på stasjonen, og der fikk de varslet om hendelsen, sa operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysæter til NTB onsdag kveld.

(©NTB)

Flere nyheter: