Casemiro scoret 2-2-målet da Manchester United slo Nottingham Forest lørdag. Foto: Jon Super / AP / NTB

Manchester United snudde kampen etter skrekkstart – Bruno Fernandes matchvinner på Old Trafford

Erik ten Hag og Manchester United slo kraftig tilbake og vant 3-2 etter en snuoperasjon hjemme mot Nottingham Forest i Premier League lørdag.

Av NTB | 26.08.2023 18:14:39

Sport: Erik ten Hags gutter fikk en verst tenkelig start i solskinnet på Old Trafford, og de rødkleddes imponerende hjemmerekke uten tap sto for fall etter en fartsfylt åpning.

Før fem minutter var spilt hadde nemlig både Taiwo Awoniyi og Willy Boly funnet veien til nettmaskene. Førstnevnte serverte de tilreisende en imponerende soloprestasjon, før midtstopper Boly satte inn 2-0 på corner. Dermed så det meget lyst ut for tre bortepoeng i Manchester.

Christian Eriksen, Casemiro og Bruno Fernandes ville det imidlertid annerledes, og det hjalp heller ikke for Forest at kaptein Joe Worrall ble utvist på stillingen 2-2. Matchvinnerscoringen til Fernandes kom fra straffemerket.

Kun få minutter senere doblet Willy Bolys bortelagets ledelse på hjørnespark. Før pause reduserte danske Eriksen for United, før Casemiro sørget for balanse i regnskapet kort tid ut i andre omgang.

Et snaut kvarter før slutt var snuoperasjonen et faktum da kaptein Bruno Fernandes avgjorde kampen på straffespark.

På skadefronten har det kommet flere dårlige nyheter for United den siste tiden. Både nysigneringen Mason Mount og venstreback Luke Shaw er ventet å miste flere kamper den kommende tiden.

Ti år har gått siden Sir Alex Ferguson ledet klubben til det foreløpig siste ligagullet. Sist sesong havnet Manchester United på 3.-plass, og de rødkledde skal dermed ut i mesterligaen denne høsten.

Kampens første scoring kom etter en lynrask kontring fra gjestene. Taiwo Awoniyi tok fatt på et langt løp i duell med Marcus Rashford og var til slutt iskald alene med sisteskanse Andre Onana.

Manchester United sesongåpnet med tre poeng hjemme mot Wolverhampton, men Erik ten Hags mannskap ble raskt plassert ned på jorda med 0-2-tap borte mot Tottenham i den andre runden.