Rasmus Højlund header en ball mot mål i Manchester Uniteds hjemmekamp mot Crystal Palace. Foto: Jon Super / AP / NTB

Manchester United snublet igjen – tapt fire av sju ligakamper

Manchester United får det ikke til å stemme i Premier League. Lørdag falt laget 0-1 hjemme mot Crystal Palace.

Av NTB | 30.09.2023 18:02:36

Sport: Det var det andre strake hjemmetapet på Old Trafford. Inntil nylig hadde United gått over ett år uten nederlag i egen storstue.

Offensivt lugget det veldig for Erik ten Hags menn. På overtid kom innbytter Alejandro Garnacho til en kjempesjanse, men skuddet gikk via en Palace-spiller og til corner.

Gjestene fra London kom foran etter et småvilt volleytreff fra Joachim Andersen. Et frispark havnet hos dansken i det 25. minutt, og på halvspretten sendte han ballen i krysset.

Det ble mye forsvarsjobb for gjestene resten av kampen, men det er en oppgave Roy Hodgsons menn mestrer godt. Gjestene sto godt opp for kjøret fra Manchester United.

Hos hjemmelaget spredte frustrasjonen seg utover i 2.-omgangen. United-spillerne ropte på straffe etter en snau time da en ball traff Joel Ward i hånden. VAR grep ikke inn og vurderte situasjonen slik at Palace-backen hadde armen i en naturlig posisjon.

På 0-0 var Rasmus Højlund svært nære sitt første Premier League-mål. Han løftet ballen over Palaces burvokter, men bare for å se forsøket bli klarert på strek.

Manchester United har tapt fire av sju seriekamper i høst. I midtuken ble det 3-0-seier over nettopp Crystal Palace i ligacupen.