Frida Maanum sikret 1-0-seier for Arsenal hjemme mot Leicester. Foto: Martin Meissner / AP / NTB

Maanum matchvinner for Arsenal

Frida Maanum scoret et vakkert mål da Arsenal slo Leicester 1-0 i den engelske superligaen fredag.

Av NTB | 05.05.2023 22:44:08

Sport: Målet var Maanums åttende i serien denne sesongen og det 15. totalt i alle turneringer.

Den norske midtbaneprofilen var mer og mer involvert offensivt for et Arsenal som stanget lenge på hjemmebane. Laget fikk straffespark etter en Maanum-corner i det 5. minuttet, men Katie McCabes forsøk ble reddet av Janina Leitzig.

Først etter 63 minutter skulle det lykkes vertene å score. Maanum fikk ballen på hjørnet av 16-meteren og skrudde den vakkert over keeper og inn i lengste hjørne.

Leicester kom på et par skumle overganger mot slutten, men Arsenal hadde rimelig god kontroll. Dermed endte det 1-0.

Seieren var viktig for Maanums lag, som har litt terreng å ta igjen på tettrioen Manchester United, Manchester City og Chelsea. Nå skiller det seks poeng opp til serielederen, som har spilt én kamp mer enn Arsenal.