Karim Benzema herjet med Valladolid søndag. Foto: Pablo Garcia / AP / NTB

Lynraskt Benzema-hattrick i knusende Real Madrid-triumf

Karim Benzema brukte bare sju minutter på å notere seg for et ekte hattrick da Real Madrid kjørte over Valladolid med 6-0-seier i spansk toppfotball søndag.

Av NTB | 02.04.2023 18:14:16

Sport: Benzema scoret sitt første mål etter 29 minutter, og da klokken passerte 36 hadde franskmannen satt tre baller i nettet bak Valladolid-keeper Sergio Asenjo. Det tredje målet var spesielt flott, da han med ryggen til mål satte ballen i hjørnet med et brassespark.

Benzema har scoret 14 ligamål denne sesongen. Barcelona-spiss Robert Lewandowski er toppscorer med sine 17 fulltreffere.

Rodrygo sendte Real Madrid i ledelsen etter 22 minutter før det ble Benzema-show i den spanske hovedstaden. I annen omgang fikk Vinicius Junior en scoring annullert, før Marco Asensio og Lucas Vázquez fastsatte resultatet til 6-0.

Tross en ny trepoenger skiller det fortsatt tolv poeng opp til Barcelona på tabelltopp. Det skal mye til for at det ikke skal bli katalansk titteljubel denne sesongen.

12. april tar Real Madrid imot Chelsea i den første kampen i mesterligaens kvartfinale. Returkampen spilles seks dager senere.