Emma Stølen Godø ble LSK Kvinners matchvinner i 1-0-kampen mot Avaldsnes lørdag. Her er hun i aksjon mot Rosenborg tidligere i sesongen. Foto: Terje Bendiksby / NTB

LSK-revansj mot Riise og co. – tok sin femte strake seier

LSK Kvinner har prikket toppformen og øyner en gullsjanse i Toppserien. Lørdag ble Avaldsnes slått 1-0.

Av NTB | 02.09.2023 17:04:51

Sport: Emma Stølen Godøs scoring etter to minutter ble den eneste i LSK-hallen. Midtbanespilleren klinket til etter en Avaldsnes-blokk og skjøt ballen over keeper fra vel 16 meter.

Trepoengeren var LSKs femte på rappen. Laget har levert perfekt siden 0-1-tapet for nettopp Avaldsnes på Karmøy 10. juni. I denne perioden har romerikingene vunnet 2-0 mot både serieleder Vålerenga og fjorårsmester Brann.

Med åtte oppgjør igjen er Lillestrøm-klubben fem poeng bak tabelltoppen. I neste runde venter VIF borte i en høyinteressant rivalkamp i tittelracet. Den spilles 13. september.

Avaldsnes har spilt seks kamper på rad uten seier. John Arne Riises lag ligger nest sist med 14 poeng etter 19 runder.

Brann vant 1-0 i byderbyet borte mot Åsane. Marit Bratberg Lund ble matchvinner etter en scoring i det sjuende minutt. Hun scoret på strak vrist i etterdønningene av en kort frisparkvariant.

De to siste års seriemestere er hektet av i medaljekampen. Ligafireren står med tre strake seirer og har Avaldsnes på bortebane som neste oppgave.

Lyn og Stabæk spilte 1-1 lørdag. Anna Aahjem ga førstnevnte ledelsen i åpningen, mens Monica Nedgård Isaksen utlignet kvarteret senere.