Mohamed Salah scoret for Liverpool mot Bournemouth. Foto: Rui Vieira / AP / NTB

Liverpool vendte til seier – midtbanestjerne fikk rødt kort

Liverpool havnet under, men snudde til 3-1-seier over Bournemouth i Premier League lørdag. Wataru Endo fikk sin debut etter at Alexis Mac Allister ble utvist.

Av NTB | 19.08.2023 18:04:42

Sport: Antoine Semenyo sendte gjestene i ledelsen tidlig før Luis Diaz, Mohamed Salah og Diogo Jota vendte kampen og sørget for hjemmeseier. Diaz scoret også da Liverpool spilte 1-1 mot Chelsea i serieåpningen.

Etter en snau times spill fikk Liverpools Alexis Mac Allister rødt kort da han stemplet Ryan Christie i leggen. De rødkledde holdt likevel unna og sikret seieren.

– Noen ganger starter vi sterkt og noen ganger som i dag. Noen av oss gjorde feil, men lagets reaksjon var utrolig. Vi scoret et raskt mål og kom oss tilbake. Vi var veldig gode etter det røde kortet, sa Liverpools Dominik Szoboszlai til Sky Sports.

Liverpool har en tøff oppgave i vente borte mot Newcastle i neste runde, mens Bournemouth gjester Tottenham.

Semenyo sendte Bournemouth i ledelsen etter tre minutter etter en real brøler i Liverpools forsvar. Trent Alexander-Arnold misset i mottaket på en pasning og forærte gjestene sjansen. Den tok de vare på da Semenyo banket ballen i mål.

Etter 36 minutter fikk Liverpool straffe da Szoboszlai ble felt. Bournemouth-keeper Neto reddet først, men Salah satte returen i mål.

Like etter Mac Allisters røde kort scoret Jota på en retur på et skudd fra Szoboszlai.

Liverpools nysignering, japanske Wataru Endo, fikk sin debut for klubben da han ble byttet inn etter det røde kortet.

I etterkant presset Liverpool for utligning, og etter en snau halvtime fikk de betalt. Diaz mottok ballen inne i feltet, chippet den opp og satte den i mål på akrobatisk vis.