Menu
Joël Matip og Thiago Alcantara er i likhet med Jürgen Klopp ferdig i Liverpool etter sesongen. Foto: Rui Vieira / AP / NTB

Liverpool-duo ferdig i klubben etter sesongen: – Veldig takknemlig

Både Thiago Alcantara og Joël Matip forlater Liverpool og Anfield etter inneværende sesong, opplyser Merseyside-klubben.

Av NTB | 17.05.2024 10:10:10

Sport: Spillernes kontrakter går ut 30. juni i år. De blir ikke forlenget, bekrefter Liverpool.

– Jeg er veldig takknemlig for de fantastiske årene jeg har tilbrakt her, med så mange unike folk rundt meg, forteller Matip til klubbens nettsider.

Avtroppende Liverpool-trener Jürgen Klopp er full av lovord om midtstopperen.

– I alle årene jeg har drevet med fotball, er jeg usikker på om jeg har møtt så mange spillere jeg har elsket mer enn Joël Matip, sier Klopp til klubbens nettsider.

32 år gamle Matip, som er født i Tyskland, ble hentet gratis til klubben i 2016. Tre år senere var han en sterk bidragsyter da rødtrøyene vant Champions League.

Året etter vant klubben Premier League. Da mistet forsvarsspilleren store deler av sesongen med to ulike skader. Også mesteparten av årets sesong har blitt spolert av en alvorlig kneskade.

Spanske Alcantara er i likhet med Matip ferdig i Liverpool om kort tid. 33-åringen har kun spilt fem minutter med førstelagsfotball denne sesongen.

(©NTB)

Flere nyheter: