Menu
ARKIVBILDE: Egil M Solberg / Radio Haugaland

Litt å gjøre for politiet

I Åkrehamn kjørte en bil inn i en hage, på Fitjar stakk tre menn av etter en utforkjøring, i Haugesund kastet en mann gjenstander på en politibil.

Av Egil M Solberg | 16.09.2023 06:13:34

Politilogg: Det har vært litt å ta seg til for politipatruljene på Haugalandet og i Sunnhordland også natt til lørdag.

Bil kjørte inn i hage

Fredag kveld fikk politiet melding om at en bil hadde kjørt inn i en hagen på Åkra. Bilfører ble påtruffet på stedet og anmeldes for uaktsomhet. Det er ikke meldt om verken personskade eller skade på eiendom i forbindelse med hendelsen.

Promillekjøring i Haugesund

Ved halv 1-tiden i natt oppdaget en politipatrulje også det som beskrives som vinglete kjøring. Det ble klart at vedkommende ikke var helt edru og sjåføren ble tatt med til legevakten for nødvendige prøver.

Stakk av etter utforkjøring

Det er mistanke om promillekjøring også på Fitjarvegen etter en utforkjøring ved 00.30-tiden i natt. En bil hadde der kjørt inn i et autovernet. En politihund klarte å spore opp tre berusede uskadde personer som alle hadde vært i bilen, men ingen av dem ville innrømme å ha kjørt bilen. To av personene måtte avgi en blodprøve.

Sparket i butikkvindu

Det var ved 01.10-tiden at det kom inn melding til politiet i Haugesund om at en mann i 20-årene hadde sparket i et butikkvindu. Da en politipatrulje nådde frem, forsøkte mannen å slå den ene politibetjenten. Vedkommende ble da anmeldt.

Kastet gjenstander på politibil

Klokken 02.42 i natt ble en beruset og aggressiv mann i 30-årene bortvist fra sentrum av Haugesund. Mannen hadde da kastet ting på en politibil.

Flere nyheter: