Tampa Bay Lightnings Emil Lilleberg og Buffalo Sabres' venstreving Zach Benson slåss om pucken i første periode av NHL-kampen i Tampa, Florida. Foto Chris O'Meara AP / NTB

Lillebergs Lightning med tap på hjemmebane

Norske Emil Lillebergs Tampa Bay Lightning tapte 4-2 mot Buffalo Sabres i NHL-oppgjøret mandag.

Av NTB | 16.04.2024 06:13:03

Sport: Dylan Cozens scoret to ganger i kampen mot Lightning. Det første målet kom etter 1.26 i første periode. Det andre kom etter 5.08 i andre periode, rett etter at Steven Stamkos utlignet for Lightning.

Jordan Greenway satte inn 3-1-målet etter 16.13 i andre periode.

I tredje omgang reduserte Cernak med sitt andre mål for Tampa Bay etter 9.39, men Benson svarte med sitt ellevte mål for bare 15 sekunder senere til sluttresultatet 4-2.

Norske Emil Lilleberg hadde verken mål eller målgivende. 23-åringen fikk 15 minutter og 15 sekunder på isen.