Washington Capitals Alexander Alexeyev og Tampa Bay Lightnings Michael Eyssimont kjemper om pucken i den målrike første perioden av kampen. Foto: John McDonnell / AP / NTB

Lillebergs Lightning med tap i Washington

Stillingen var 2-2 mellom Tampa Bay Lightning og Washington Capitals etter andre periode, men mot slutten svant håpet hen for Emil Lillebergs Lightning.

Av NTB | 14.04.2024 04:53:07

Sport: Hjemmelaget Capitols sto for kampens første mål da Sonny Milano scoret etter ti minutters spilletid. Lightning utlignet ved Anthony Duclair tre minutter senere.

Milano sikret sin andre nettkjenning da han snappet opp en pasning fra Lightnings målvakt i 14. minutt. Perioden endte 2-2 da Brandon Hagel fikk pucken i nærmeste kryss like etterpå.

Andre periode var målløs, men i tredje svant håpet hen for Lightning. Da sikret John Carlson og Nic Dowd seieren for bortelaget, som nå ligger uavgjort i kampen for andre wild card-plass i den østlige konferansen. Lightning er allerede kvalifisert til sluttspillet.

Norske Emil Lilleberg hadde verken mål eller målgivende. 23-åringen fikk 19 og et halvt minutt på isen.