Menu
Vinicius Junior har fått en unnskyldning fra La Liga-president Javier Tebas etter krangelen på Twitter. Foto: Manu Fernandez / AP / NTB

La Liga-sjefen beklager for Vinicius-feide

Javier Tebas sier at han er lei seg for krangelen som oppsto mellom ham og Real Madrid-stjernen Vinicius Junior etter at sistnevnte ble utsatt for rasisme.

Av NTB | 24.05.2023 21:28:57

Sosiale forhold: Det var etter Real Madrids 0-1-tap for Valencia søndag at Vinicius kom med kraftsalven mot spanske fotballtopper. Vinicius ytret at ligaen tilhørte rasistene og at fotballforbundet godtok rasisme. Det fikk La Liga-president Tebas til å fyre på alle plugger.

«Før du kritiserer og fornærmer La Liga, bør du lese deg opp, Vinicius. La deg ikke bli manipulert, og sørg for at du fullt ut forstår andres kompetanse og arbeidet vi har gjort sammen», tvitret ligasjefen.

Etterpå har det kommet mye kritikk hans vei. Onsdag kommer han med en unnskyldning til Vinicius.

– Vel, det ser ut til at resultatet ikke ble så bra. Jeg håper alle forstår at det aldri var min hensikt å angripe Vinicius. Jeg beklager til Vinicius og alle som oppfattet det slik, sa Tebas til Reuters.

Før kampen mot Rayo Vallecano onsdag, kom Real Madrid-spillerne ut i drakten til Vinicius og holdt oppe et banner der det sto: «Rasister bort fra fotballen».

Vinicius var ikke i kamptroppen onsdag, men så det fra tribunen sammen med klubbpresident Florentino Pérez.

(©NTB)

Flere nyheter: