Menu
Thea Kyvåg er tilbake i LSK Kvinner etter fem måneder i West Ham United. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Kyvåg tilbake i LSK: – Jeg er klar til å gi alt

Fotballspilleren Thea Kyvåg signerte i august en kontrakt med London-klubben West Ham. Nå er hun enig med LSK Kvinner om en retur.

Av NTB | 04.01.2023 09:56:37

Sport: 18 år gamle Kyvåg har valgt å returnere til LSK etter mindre enn et halvt år i Storbritannia, opplyser romeriksklubben på sine nettsider. Hun har signert enn avtale som strekker seg ut 2023-sesongen.

– Det er veldig deilig å være tilbake. Jeg har savnet Norge, og jeg har savnet LSK Kvinner, så jeg gleder meg. Ambisjonen er at vi gjør det bedre enn i fjor, og jeg ser fram til å bidra til dette. Jeg er klar til å gi alt, sier Kyvåg.

Selv om det kun ble fem måneder i London, spilte hun i alt ti kamper for West Ham.

– Alle i West Ham vil takke Thea for hennes bidrag til klubben denne sesongen, og ønsker henne lykke til videre i karrieren, skriver West Ham på sine nettsider.

LSK Kvinner informerer også om at angrepsspiller Andrea Wilmann forlater klubben. Wilmann har spilt 27 kamper, og noterte seg for fem mål i kanarigult.

(©NTB)

Flere nyheter: