Menu
ARKIVBILDE: Daniel DeNiazi

Kvinne fra Haugalandet påtent

En kvinne i 40-årene fra Haugalandet ble sendt til Haukeland i Bergen etter at en mann i samme alder satte fyr på henne.

Av Egil M Solberg | 09.08.2023 18:17:37

Drapsforsøk: En mann i 40-årene ble pågrepet tidlig i juli og siktet for grov kroppsskade mot en kvinnen fra Haugalandet. Hendelsen fant sted på Østlandet.

Kvinnen skal ha blitt påført alvorlige brannskader og ble sendt til Haukeland sykehus i Bergen. Politiadvokat Anna Vagstad Brunstad kunne ifølge NRK ikke gi detaljer om saken på grunn av pågående etterforskning.

Kvinnens bistandsadvokat, Mette Yvonne Larsen, informerte kanalen om at kvinnen har pådratt seg tredjegrads forbrenning over deler av kroppen. Etter flere uker på Haukeland sykehus, er hun nå ifølge Haugesunds avis utskrevet til Haugesund sykehus, men hennes tilstand beskrives som svært alvorlig.

Mannen er også siktet for å ha tent på et rekkehus i Våler i Innlandet i februar. Tidligere er mannen dømt for ulike lovbrudd, inkludert ordensforstyrrelse, vinningskriminalitet, skadeverk, vold og trusler. I 2016 ble han dømt til seks måneder i fengsel etter å ha truet en privatperson med å tenne på med en bensinkanne.

Flere nyheter: