Menu
Politiets teknikere i arbeid på stedet etter at en kvinne ble skadet i en alvorlig voldshendelse i Mjøndalen søndag kveld. Foto: Javad Parsa / NTB

Kvinne alvorlig skadet i voldshendelse i Mjøndalen – person pågrepet

En person er pågrepet etter at en kvinne ble alvorlig skadet i en voldshendelse i Mjøndalen i Drammen, opplyser politiet til flere medier.

Av NTB | 16.06.2024 23:03:16

Kriminalitet og rettsvesen: Politiet fikk melding om hendelsen klokken 20.20 søndag kveld. Nødetatene rykket raskt til stedet bak Mjøndalshallen der flere biler hadde samlet seg.

– Foreløpig uklart hendelsesforløp, men en kvinne er alvorlig skadet. Det skal ikke være fare for omgivelsene. Hendelsen skal ha skjedd utendørs, skriver operasjonsleder Roger Aaser i Sørøst politidistrikt på politiloggen.

Ved 21.30-tiden opplyser politiet til Drammens Tidende at en person er pågrepet i forbindelse med saken. Også andre medier får dette opplyst.

Samtidig begynte politiets kriminalteknikere på stedet å sikre spor og fotografere området. Litt etter klokken 22 satte politiet også opp et telt over åstedet.

Et stort antall ambulanser og legebiler og en rekke politipatruljer er på stedet. Luftambulansen fra Lørenskog ble også varslet, men snudde underveis.

Flere nyheter: