Menu
Kronprinsesse Mette-Marit ser på kronprins Haakon spille bordtennis under besøket til Drammen Røde Kors sitt ungdomshus Fellesverket. Foto: Heiko Junge / NTB

Kronprinsen i bordtennisduell i Drammen

Det ble kongelig besøk for ungdommene på Røde Kors sitt ungdomshus i Drammen onsdag. Kronprins Haakon stilte opp i en bordtennisduell.

Av NTB | 06.12.2023 17:30:25

Kuriosa og kjendiser: For flere ungdommer i Drammen ble det en minneverdig ettermiddag da kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit kom på besøk onsdag.

På ungdomshuset Fellesverket i regi av Røde Kors kan ungdommer i alderen 13–25 år komme på besøk. Der er det læring og mestring som står i fokus.

Onsdag ettermiddag var programmet litt utenom det vanlige. Ungdommene som var til stede, fikk spise middag med kronprinsparet. Etter måltidet ble kronprinsparet utfordret i sportslige aktiviteter. Kronprinsen måtte blant annet ut i en bordtennisduell.

Fellesverket finnes i 17 byer og har til sammen 20 aktivitetshus. De ulike husene tilbyr ulike aktiviteter, men leksehjelp og møteplass er blant de faste aktivitetene.

(©NTB)

Flere nyheter: