Menu
Kongsvingers målvakt August Strömberg har forlenget avtalen med klubben. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Kongsvinger forlenget med sisteskanse

1.-divisjonsleder Kongsvinger har utvidet kontrakten med målvakten August Strömberg (31). Svensken blir værende i klubben ut 2025-sesongen.

Av NTB | 02.08.2023 12:53:29

Sport: Det opplyser Kongsvinger på sine nettsider. Strömberg har spilt i klubben siden overgangen fra svensk fotball i august 2021.

– Det er en veldig bra gjeng, og veldig bra folk rundt. Jeg tror de fleste som arbeider her, trives veldig godt. Jeg synes vel at jeg utviklet meg umiddelbart da jeg kom hit, bare på grunn av miljøet her, sier keeperen etter forlengelsen.

Kongsvinger troner øverst på tabellen i 1. divisjon, og etter halvspilt sesong er fasiten ti seirer, én uavgjort og fire tap. Sist sesong var klubben nære å ta steget opp til Eliteserien, men fikk det for tøft i den avgjørende kvalifiseringskampen mot Sandefjord.

Strömberg håper laget skal klare å ta det siste steget.

– Om to år håper jeg vi spiller i Eliteserien med KIL. Det er vel de flestes mål her nå. Serien er halvspilt, og jeg tror de fleste av oss har som mål at vi skal klare dette, fortsetter sisteskansen.

(©NTB)