Alexander Sørloth hadde en gigantsjanse til å utligne for Real Sociedad, men skøyt ballen himmelhøyt over mål. Foto: Joan Monfort / AP Photo / NTB.

Kjempebom av Sørloth da Real Sociedad røk ut av cupen: – Fryktelig

Alexander Sørloth og resten av Real Sociedad ble hakket for små mot Barcelona. Baskerne tapte 0-1 og forsvant ut av den spanske cupen onsdag.

Av NTB | 25.01.2023 23:05:20

Sport: Gjestene holdt godt følge med den katalanske stormakten, men fikk det fryktelig tøft etter at Brais Mendez fikk det røde kortet fem minutter før pause.

«La Real» hold likevel stand fram til sju minutter inn i andre omgang. Ousmane Dembélé sendte da vertene i ledelsen.

Drøye fem minutter senere fikk likevel Sørloth en gyllen mulighet til å utligne for Real Sociedad. Trønderen ble spilt på blank kasse, men klarte ikke å styre ballen under tverrliggeren.

– Fryktelig bom. Det er nesten en større prestasjon å bomme på den der, enn å få den innafor, kommenterte Vegard Aulstad på VG+ Sport.

Det ble også gjestenes største mulighet. Real Sociedad er dermed ute av Copa del Rey. Barcelona er som første lag klar for semifinale.

Sørloth har vært i kjempeform den siste tiden og har notert seg for nettkjenning i hver av de fem siste seriekampene.

Trønderen ble onsdag byttet ut etter 88 minutter.