Joshua King scoret for Fenerbahçe i conferenceliga-kvalifiseringen. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

King-scoring i Fenerbahçes målfest

Joshua Kings scoret Fenerbahçes siste mål da de vant 5-0 over moldovske Zimbru i conferenceliga-kvalifiseringen onsdag kveld.

Av NTB | 26.07.2023 22:03:13

Sport: Nordmannen startet på benken, men kom inn i det 84. spilleminutt og trengte ikke mer enn fire minutter før han hadde notert seg på scoringslisten.

Fra før hadde allerede Kings lagkompiser på langt nær avgjort kampen. Ferdi Kadioglu sendte vertene i ledelsen etter elleve minutter, før Ryan Kent doblet bare tre minutter senere.

Etter pausen fortsatte tyrkernes målshow da nysigneringen Edin Dzeko åpnet målkontoen, før Sebastian Szymanski scoret 4-0-målet etter en drøy times spill.

Dersom Fenerbahçe holder unna i returoppgjøret i Moldova 1. august, møter de vinneren av dobbeltoppgjøret mellom Differdange 03 fra Luxembourg og slovenske Maribor.

Kampene i 3. kvalifiseringsrunde spilles 10. og 17. august. Etter det gjenstår ett hinder før gruppespillet.

Conferenceligaen er på tredje nivå blant Uefas klubbturneringer. Den ble spilt for første gang i 2021/22-sesongen.