Menu
Emil Ødegaard ble avgjørende da han reddet en stor Odd-sjanse. Foto: Ole Martin Wold / NTB

KFUMs problemer på hjemmebane fortsetter – Ødegaard reddet 0-0 mot Odd

KFUM Oslo har tatt Eliteserien med storm, men står fortsatt uten hjemmeseier etter at det ble 0-0 mot Odd på Ekeberg mandag.

Av NTB | 20.05.2024 18:59:51

Sport: Etter fem hjemmekamper er fasiten tre uavgjort og to tap for nykommerne. De to første «hjemmekampene» ble riktignok spilt på Vålerengas hjemmebane i påvente av oppgraderinger på KFUM Arena.

Oslo-klubben ligger likevel på en knallsterk 6.-plass på tabellen i debutsesongen på øverste nivå i norsk fotball.

Odd var nær å ta ledelsen rett før pause mandag da Espen Rudd slo en corner, som Ole Erik Midtskogen headet mot hjørnet. KFUM-keeper Emil Ødegaard var lynrask og fikk en hanske på ballen.

– Jeg handler på instinkt, så det er deilig å få den. Jeg har ikke rangert alle redningene mine, men denne var høyt oppe, sa Ødegaard til TV 2 i pausen.

I andre omgang presset vertene Odd knallhardt, men med åtte minutter igjen på klokken stormet Mikael Ingebrigtsen fram på en kontring og fyrte av et skudd fra kloss hold. Dessverre for de tilreisende Odd-supporterne gjorde Ødegaard seg gjeldende igjen med en solid inngripen.

Det var det nærmeste noen av lagene kom scoring.

«Kåffa» og Odd hadde aldri tidligere spilt en ligakamp mot hverandre, men møttes i cupen i 2019. Da vant skienslaget 5-2 på bortebane.

(©NTB)

Flere nyheter: