Menu
Kevin Martin Krygård skal spille for Lillestrøm. Foto: Jan Kåre Ness / NTB

Kevin Krygård vender hjem – klar for LSK

Lillestrøm har sikret seg midtbanemannen Kevin Krygård (24) på en fireårskontrakt. Han kommer fra portugisiske Casa Pia.

Av NTB | 07.06.2024 15:03:02

Sport: Lillestrøm melder om overgangen på sitt nettsted fredag ettermiddag. Den tidligere Haugesund-spilleren ble sjarmert av LSKs sterke ønske om å hente ham tilbake til Norge.

– Portugal-oppholdet var ikke så vellykket, så jeg signaliserte tidlig at jeg kanskje ville komme hjem igjen. Siden det har Lillestrøm vist en enorm vilje til å prøve å få det til. Jeg har fått en god følelse etter samtaler med Simon (Mesfin), trenerapparatet og alle jeg har møtt. Det er den største grunnen til at jeg ønsker dette, sier Krygård.

Han er spilleklar til bortekampen mot Rosenborg i Eliteserien 21. juni. Krygård spilte fem sesonger i Haugesund før han gikk til Portugal i januar i år.

– Vi var interessert i å hente Kevin også før han dro til Portugal, men nå var timingen bedre for hans del. Vi får en solid midtbanespiller med lederegenskaper og som kan Eliteserien – samtidig som han er i en alder som gjør at han har framtiden foran seg. En solid forsterkning for LSK som vil forsterke og komplementere den midtbanen vi har her fra før, sier sportssjef Mesfin.

(©NTB)

Flere nyheter: