Harry Kane scorer her straffemålet som ga Bayern München en vei tilbake i 2-2-kampen mot RB Leipzig. Foto: Matthias Schrader / AP / NTB

Kane-straffe startet Bayerns comeback i storkamp

Bayern München var i skikkelig trøbbel i bortemøtet med RB Leipzig, men etter pause ble 0-2 til 2-2.

Av NTB | 30.09.2023 21:12:41

Sport: Harry Kanes scoring fra straffemerket etter en snau time bidro til det. Senere sto Leroy Sané for utligningen.

RB Leipzig kom hardt ut i første omgang, og vertene ledet med to mål allerede etter 26 minutter. Loïs Openda og Castello Lukeba gjorde scoringene.

Tidligere i høst vant Leipzig-laget 3-0 over Bayern i den tyske supercupen. Lørdag lå de an til å senke rivalen igjen, men denne gangen kom det et motsvar fra Thomas Tuchels menn.

Overgangen til Bundesliga har ikke redusert Kanes scoringsappetitt. Engelskmannen står med åtte mål på seks seriekamper.

Bayern München er nummer tre med 14 poeng (fire seirer og to uavgjort). På topp er Leverkusen med to poeng mer, mens Stuttgart er en overraskende tabelltoer.

På femteplass er RB Leipzig med 13 poeng.