Harry Kane slo til med hattrick i Bayern Münchens 8-0-seier lørdag. Foto: Tom Weller / DPA / AP / NTB

Kane med hattrick og rekord – tre røde kort i Bayerns 8-0-seier

Harry Kane er oppe i tolv Bundesliga-mål på ni kamper. Lørdag scoret han tre av dem i Bayern Münchens 8-0-knusing av Darmstadt.

Av NTB | 28.10.2023 17:42:38

Sport: Engelskmannen ble historisk i en vill kamp. Den bød på tre direkte røde kort før pause, og alle kom for å ha felt en motspiller som sistemann og spolert en åpenbar scoringssjanse.

Samtlige av oppgjørets mål kom etter hvilen. Kane stupheadet inn 1-0 i det 51. minutt, og senere gjorde han 5-0 med en avslutning fra egen banehalvdel.

Hattricket sikret han i sluttminuttene. Ingen i historien har hatt en så målrik start på Bundesliga-livet som Kane. Rekorden etter ni kamper var et faktum etter hans andre scoring for dagen.

Bayern var først ut til å bli redusert til ti mann. Joshua Kimmich prøvde å rette opp egen feil, men stoppet en Darmstadt-spiller alene gjennom mot comebackmannen Manuel Neuer.

Der var Neuers første kamp på over ti måneder. Bayerns burvokter pådro seg et brudd i leggen i en skiulykke på tampen av 2022.

En videosjekk førte til at Klaus Gjasulas gule kort ble gjort om til rødt etter en halvspilt omgang. Dermed var det ti mot ti på banen. 20 minutter senere var det også slutt for Darmstadt-stopper Matej Maglica.

Leroy Sané (to), Jamal Musiala (to) og Thomas Müller kom også på scoringslista lørdag.

Bayern München overnatter på tabelltoppen i Tyskland med 23 poeng. Søndag kan Leverkusen ta seg forbi.