Danilo jubler for å ha scoret mot Udinese. Foto: Marco Alpozzi / LaPresse via AP / NTB

Juventus sikret seier med sen scoring

En sen scoring fra brasilianske Danilo sikret 1-0-seier til Juventus over Udinese i Serie A lørdag. Dermed sikret Torino-laget seg nok en knepen seier.

Av NTB | 07.01.2023 20:45:48

Sport: Massimilano Allegris menn har ikke imponert denne sesongen, men har likevel tatt nok poeng til å henge med i toppkampen.

Med sin sjette 1-0-seier for sesongen sikret de svarte og hvite seg en foreløpig andreplass i ligaen. Milan kan likevel gå forbi dem om de slår Roma søndag kveld.

Resultatet forlenger også Juventus sin rekke uten baklengs til fem strake i ligaen.

Det var i det 86. minutt Federico Chiesa fant Danilo i feltet som satte inn kampens eneste mål.

Før kampen ble det holdt ett minutts stillhet for legenden Gianluca Vialli som gikk bort denne uken. Vialli spilte 102 kamper for Juventus.

Udinese har vært den store overraskelsen i årets sesong. Laget har slått både Roma 4-0 og Inter 3-1, og var med helt oppe i toppen av serien tilbake i oktober. De har likevel hatt en formdupp etter dette og ligger for øyeblikket på en åttendeplass i serien.

Serie A-sesongen startet opp igjen etter VM-pausen onsdag. Da vant Juventus 1-0 over Cremonese, mens Udinese spilte uavgjort mot Empoli.