Menu
Jørgen Isnes har forlenget med Strømsgodset. Foto: Christoffer Andersen / NTB

Jørgen Isnes forlenget kontrakten med Strømsgodset

Jørgen Isnes har skrevet under på en ny avtale som binder ham til Strømsgodset ut 2027-sesongen.

Av NTB | 30.05.2024 18:33:04

Sport: – Jeg er både stolt og ydmyk. Det trigger meg veldig til å gå videre på det vi har startet på. Jeg føler trygghet og tillit både i og utenfor klubben, og jeg gleder meg virkelig til fortsettelsen, sier Isnes til klubbens nettside.

Isnes’ kontrakt med Godset gikk opprinnelig ut i 2025.

– Jørgen er en dedikert trener som jobber hardt og har en hunger etter fremgang i alt vi foretar oss. Han er opptatt av utvikling og har en god innstilling til jobben som hovedtrener i Godset, sier sportssjef Jostein Flo.

Isnes kom til Strømsgodset i 2023 etter å ha ledet KFUM.

(©NTB)

Flere nyheter: