Thomas Olsen gratuleres etter en av tre scoringer i Vålerengas storseier over Comet Halden. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Ishockey: Vålerenga på tabelltopp – matchstraff etter få minutter

Vålerenga hanket uten problemer inn seier nummer ni på rad i eliteserien ishockey. Den kom i 8-2-kampen mot Comet Halden.

Av NTB | 07.11.2023 21:30:57

Sport: Rekken har tatt Oslo-laget opp i 42 poeng og serieledelse etter 16 kamper. Det skiller ett poeng ned til Storhamar.

Vålerenga vant som de ville i tirsdagens hjemmekamp, men i åpningsminuttene mistet de Didrik Nøkleby Svendsen resten av kampen. Han fikk matchstraff for slåssing.

Det sto 2-0 etter første periode. VIF-rykket kom for alvor med fire nye scoringer i perioden som fulgte.

Thomas Olsen sto for tre av Vålerengas mål. De øvrige ble satt inn av Mathis Olimb, Benjamin Byrkjeland, Mika Partanen, Kalle Ekelund og Tommi Taimi.

Comets to reduseringer kom ved Herman Kopperud og Elias Antonsen i løpet av det siste kvarteret. Halden-laget ligger nest sist på tabellen med åtte poeng har kun Ringerike bak seg.